Autamme yritystäsi menestymään muuttuvassa työelämässä.

Apua- haen paikallista palvelevaa hr-kumppania.

Tukea- haluan monipuolista apua liiketoimintani kehittämiseen.

Säästöjä- haen kustannustehokkuutta henkilöstöratkaisuihin.

Heti- tarvitsen nopeasti tekijän.

 

Sirpa Kilpeläinen
Eezu VMP / Eezy Personnel

 

Työelämän muuttuessa yrityksien haasteena on henkilöstöhallinnan joustavuus ja osaamisen varmistaminen. Meidän tehtävänä on tarjota asiakkaillemme joustavia ratkaisuja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Rekrytointi, henkilöstövuokraus – ja HR-asiantuntijapalveluidemme avulla tuet yrityksesi kehitystä, kasvua ja varmistat yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voisimme auttaa yritystäsi.

YHDESSÄ SAAMME HENKILÖSTÖN OLEMAAN YRITYKSESI VOIMAVARA

Työelämän muuttuessa yrityksien haasteena on henkilöstöhallinnan joustavuus ja osaamisen varmistaminen. Meidän tehtävänä on tarjota asiakkaillemme joustavia ratkaisuja oman liiketoiminnan kehittämiseen

KOKONAISVALTAISIA HR-PALVELUITA

Rekrytointi, henkilöstövuokraus – ja HR-asiantuntijapalveluidemme avulla tuet yrityksesi kehitystä, kasvua ja varmistat yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

JOUSTAVASTI OSAAVIA TYÖNTEKIJÖITÄ YRITYKSELLESI

Mistä löydän työntekijän päiväksi? Miten löydän parhaat osaajat? Miten kehitän henkilöstöni osaamista? Oli tarpeeksi mikä tahansa, me autamme ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Sähköposti

sirpa.kilpelainen@formiko.fi

Soita

050 3384 881