Suorapuheista lakineuvontaa.

Haluatko saada kysymyksiisi suoran vastauksen? Ratkaisun ongelmiisi kysymysten sijaan? Helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää apua yritysten kaikenlaisiin oikeudellisiin ongelmiin ja kysymyksiin – varauduitpa ennakolta tai oletpa akuutissa pulassa.

Tiina Rantala
Rantala Tax & Law 

VERONEUVONTA

Onko verotarkastus tulossa? Saitko verottajalta päätöksen, johon et ole tyytyväinen? Haluatko varautua ennakolta verottajan varalta? Olisiko verotuksessa optimoinnin varaa?

Asiantuntemuksella kaikki yrityksen ja sen omistajan veroneuvot. Arvioin, onko liiketoimissa erityistä verotuksellista riskiä ja suunnitellaan yhdessä, miten toiminta voi olla kannattavaa järjestää. Verottajan päätökset eivät ole kiveen hakattuja, vaan niistä voidaan valittaa.

YRITYKSEN LAKIASIAT

Sopimukset, työsuhteet, viranomaisasiointi, yrityksen hallinto –

haluatko itse keskittyä vain ydin liiketoimintaan ja unohtaa hallinnon? Kun sopimukset on katsottu kuntoon ja viranomaisen kanssa on asioinut ”viranomaista” puhuva asiantuntija, voi yritys keskittyä liiketoimintaansa ja omistaja nukkua yönsä rauhassa.

YRITYSJÄRJESTELYT, SUKUPOLVEN-VAIHDOKSET JA MUUT MUUTOKSET

Onko yrityksessä luvassa muutoksia? Miten muutokset on kannattavinta toteuttaa? Liiketoimintakauppa vai osakekauppa? Sulautuminen, purkautuminen ja jakautuminen? Yritystoiminnan lopettaminen?

Yrityskauppa, sukupolvenvaihdos ja vaikka yritystoiminnan lopettaminen ovat hyvin merkittäviä toimia yrityksen kannalta ja niihin kannattaa varautua ajoissa. Suunnitellaan ja toteutetaan muutokset hallitusti ja järkevästi.

Sähköposti

tiina.rantala@formiko.fi

Soita

050 549 2000