Kumisevan hyvää suunnittelua.

Markkinoinnin ammattilaisia hyvällä otteella

Teemme erilaisille yrityksille erikokoisia markkinointikampanjoita. Yritysilme, ilmeuudistus tai yksittäinen mainos. Jokaisella on tarpeensa. Kuuntelemme toiveita ja luemme rivien välistä. Tarvittaessa olemme kumppani luomassa visioista viimeisteltyyn ilmeeseen tai käytännön toteuttajana jo olemassa olevasta brändistä.

Anu Sahamies
Design Kumina

YRITYSILMEEN FREESAUS

Haluatko erottua kilpailijoista? Ulospäin näkyvällä ilmeellä on merkitystä. Mihin kaikkialle se viedään ja missä aikataulussa?

Käydään läpi yrityksesi ydinkohdat. Mitä vahvuuksia halutaan tuoda esiin ja mitä ominaisuuksia korostaa. Yrityksesi tulisi myös viestiä näitä asioita ulospäin. Ammattimaista ilmettä josta asiakas löytää tehokkaasti etsimänsä tiedon. Käydään yhdessä läpi missä kanavissa markkinoidaan ja miten.

OIVA KUMPPANI

Tuntuuko, ettei aika riitä markkinoinnin miettimiseen? Tuntuuko, että ideoita on pää pullollaan, mutta toteutukseen ei omat rahkeet riitä – eikä aika toteuttajien kartoittamiseen? Jos myynti junnaa tai sakkaa, panosta markkinointiin. Varaa markkinointia budjettiisi ja saat tiimimme käyttöösi.

Visioidaan yhdessä ja me tuotamme materiaalit. Markkinointia yhtenäisesti ja järkevästi. Ja meiltä voi aina kysyä.  Jos omat kiireet eivät anna periksi markkinoinnin miettimiseen, yhteyshenkilömme ideoi puolestasi.

RÄÄTÄLÖITYÄ GRAAFISTA SUUNNITTELUA.

Toimivatko nettisivut asiakkaalle? Nettikauppa tai tuotehallinta netissä? Uudenlainen mainoskampanja? Erilainen joululahjakampanja asiakkaille. Esitteiden yhtenäistäminen?

Design Kuminassa voimme jalostaa suunnitelmasi ja toteuttaa se. Ota yhteyttä ja visioidaan yhdessä!

Sähköposti

anu.sahamies@designkumina.fi

Soita

044 3389 389