Enemmän kuin pelkkää talousjargonia.

Etsittekö luotettavaa kumppania yrityksenne tueksi? Haluaisitteko raapaista pintaa syvemmälle ja suunnitella yrityksenne taloutta ja liiketoimintaa talousasiantuntijan avulla? Meiltä saatte ammattitaitoista palvelua yli 20-vuoden kokemuksella. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, juuri heidän yritystoimintaan soveltuvaksi.

Asiakkaanamme voit valita yritysneuvojan palvelut, talouspäällikköpalvelut tai kokonaisvaltaiset ”avaimet käteen” -talousassistenttipalvelut tai kaikkea näiden väliltä.

Kaija-Leena Tervala
Rezulto

BUSINESS ADVISOR –
YRITYKSEN LUOTTOSPARRAAJA

Yritysneuvojan palvelut tuovat uuden raikkaan näkökulman yrityksen kehittämiseen ja kasvusuunnitelmiin.

Yritysneuvoja toimii yrityksenne liiketoiminnan ja talouden neuvonantajan sekä mentorina. Olipa kysymyksessä liiketoiminnan tehostaminen, yrityksen organisaatiorakenteiden muutokset tai vaikkapa yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan  suunnittelemiseen liittyvät asiat.

TALOUSPÄÄLLIKKÖPALVELUT –
MUKANA YRITYKSESI STRATEGISESSA JOHTAMISESSA

Olipa yritys aloitteleva tai kasvua tavoitteleva isompi yritys, talouspäällikköpalveluilla saat käyttöösi oman talousasiantuntijan ja johtoryhmän jäsenen.

Toimimme yrityksenne oman henkilöstön jatkeena; kumppanina ja tiimin jäsenenä. Talouspäällikkö on

kanssanne mukana strategisessa johtamisessa ja auttaa ymmärtämään, minkälaista tarinaa talouden tunnusluvut kertovat yrityksen toiminnasta. Talouspäällikön tehtäviin voi sisältyä yrityksen päivittäisten talous- sekä hallinnollisten asioiden hoitaminen, asiantuntijana toimiminen yrityksen kehittämisessä sekä tuottaa erilaisia yritystoiminnan kannalta tärkeitä talousraportteja.

TALOUSASSISTENTTI –
TILAPÄINEN TAI PYSYVÄ APU

Mistä kiireapua, sairausloman tai kesäloman tuuraajaa? Entä jos yrityksenne ei tarvitse kokoaikaista talousosaajaa mutta ammattitaitoisen osa-aikaisen talousosaajan löytäminen on vaikeaa, lähes mahdotonta?

Meillä on tarjota siihen ratkaisu. Talousassistentti on joustava, luotettava ja nopea ratkaisu arjen haasteisiin ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ammattitaitoinen talousassistenttimme työskentelee yrityksenne tiloissa,

aivan kuten olisi yrityksen palkkalistoilla. Erotuksena on vain se, että ulkopuolinen talousassistentti on yrityksellenne edullisempaa ja riskittömämpää kuin työntekijän palkkaaminen.

Sähköposti

kaija.tervala@formiko.fi

Soita

044 3320 218